Despre Noi 2017-05-24T12:28:43+00:00

Despre Camar Co. Ltd.

Camar Co. Ltd. activeaza pe piata romaneasca si internationala din anul 1990, castigand de-a lungul timpului statutul de cel mai mare furnizor roman de servicii si provizii pentru navele maritime aflate in porturile sau santierele navale de pe teritoriul Romaniei, si totodata agent exclusiv si distribuitor pentru PPG Marine and Protective Coatings – lider mondial in domeniul protectiilor industriale si marine.

In cei peste 25 de ani de activitate, Camar Co. Ltd. a avut in permanenta o buna reputatie bazata pe excelenta, inovatie si fiabilitate a produselor si serviciilor sale.

Calitatea serviciile a fost reflectata si de parteneriatele cu reputate firme internationale precum Sigma Coatings marine paints, Exxon Mobil Marine Lubricants, Nalfleet Chemicals, Vecom Trading, Henry Diplomar, Kelvin Hughes UK, Molyslip, Zodiac, Thenamaris, Deiulemar, V Ships, Dynacom, Columbia, Acomarit, etc.

Sediul si baza logistica a firmei Camar Co. Ltd., se afla in incinta zonei libere a portuluii Constanta, incluzand printre altele:

  • Depozite si magazii avand o suprafata totala de aproximativ 2000 mp;
  • Parc auto care include auto-utilitare si camioane, intre 2 si 16 tone, prevazute cu platforme hidraulice, dotate conform cerintelor ADR.